05/02/2012 - Η Πίτα του Ηπειρώτη

ipirotis2012

Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Κρητικών Σωματείων, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 10:00 π.μ., διοργάνωσε την Πίτα του Ηπειρώτη όπως και κάθε χρόνο, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Στην εκδήλωση πήραν μέρος πάρα πολλοί σύλλογοι από όλη την Ελλάδα, που χόρεψαν και τίμησαν την Ήπειρο. Σύλλογοι από τα Τζουμέρκα, την Άρτα, τα Γιάννενα αλλά και από όλη την Ελλάδα έδωσαν το δυναμικό παρόν τους και χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς με εκπληκτικές φορεσιές. Παρόλο που η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στην... Ήπειρο, δίπλα στους Ηπειρώτες βρέθηκαν και οι φίλοι Κρητικοί που με την παρουσία τους στο Στάδιο ξεσήκωσαν κυριολεκτικά τον κόσμο.

 Μεταξύ των κρητικών σωματείων που συμμετείχαν, ήταν και η Ένωση Κρητών Αγίας Βαρβάρας, με αντιπροσωπευτικό χορευτικό συγκρότημα. 

Τέτοιες εκδηλώσεις μας αρέσουν! Τιμάνε την πατρίδα μας, ενώνουν όλους τους Έλληνες και μας θυμίζουν την καταγωγή μας! Ας σταματήσουμε λοιπόν για λίγο να βλέπουμε μόνο αρνητισμό γύρω μας και ας βάλουμε καλά στο μυαλό μας πως αν ενωθούμε θα καταφέρουμε σα λαός πολλά πράγματα… Η Πίτα του Ηπειρώτη αυτό μας θυμίζει κάθε χρόνο. Πως όταν έχουμε να κάνουμε με την Ελλάδα και την παράδοσή μας δεν υπάρχουν κλίκες, όλοι είμαστε ίσοι, χορεύουμε και διασκεδάζουμε με ένα και μόνο σκοπό! Να περάσουμε καλά και να θυμηθούμε τι σπουδαίος λαός είμαστε! Άντε και του χρόνου..

 

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 8 επισκέπτες και κανένα μέλος

Thursday the 27th. Design: Hostgator Coupon. Αυγουστίδης Διονύσης - Πρεντάκης Παντελής
Copyright 2012

©