10/03/2012 - Χορός 2012 στον Ομαλό

xoros2012

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Mαρτίου 2012 o ετήσιος χορός μας στον «Ομαλό». Οι προσκεκλημένοι από νωρίς γέμισαν το μαγαζί και είχαν την ευκαιρία να ξεφύγουν από τις άσχημες σκέψεις των ημερών, να απολαύσουν νόστιμα φαγητά, το κρασί του Μπαντούρη και να διασκεδάσουν με το νεανικό συγκρότημα των Μανώλη και Δημήτρη Σπυριδάκη. Ο Πρόεδρος Στέλιος Τσισκάκης άνοιξε την βραδιά καλωσορίζοντας τον κόσμο και ευχήθηκε σε όλους να έχουν υγεία και δύναμη. Ο Γεν. Γραμματέας Παντελής Πρεντάκης αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την συμμετοχή τους, έδωσε το δικό του μήνυμα δύναμης και αισιοδοξίας με μια μαντινάδα: «Λυγίζει και το δυνατό κλαδί, μα τρία δε λυγίζουν, γιατί ‘ναι τ’ άλλα δίπλα του και το υποστηρίζουν». Ακολούθησαν χορευτικά τμήματα της Ένωσης που ξεσήκωσαν σε χειροκροτήματα όλον τον κόσμο.  

 Μεταξύ των παρευρισκόμενων ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας  Γ.Καπλάνης, ο πρώην Δήμαρχος και Ανεξάρτητος Βουλευτής Β’ Αθήνας Λ.Μίχος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σ.Κραουνάκης επικεφαλής της «Παράταξης Πολιτών Δήμος για Όλους», Ν.Σιαραμπή επικεφαλής της «Δημοτικής Ενωτικής Κίνησης» και Σ.Σαββίδης. Στην εκδήλωση έδωσαν το δικό τους παρόν ο υπ. Βουλευτής Β’ Πειραιά με την «Κοινωνική Συμφωνία» Μ.Νικητάκης και ο υπ. Βουλευτής Β’ Αθήνας με την «Δημοκρατική Συμμαχία» Ν.Καρπαθάκης.

 Από τους κρητικούς φορείς παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Π.Ο.Κ.Σ. Μ.Πατεράκης, ο Αντιπρ. της Π.Ο.Κ.Σ. & Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Δραπετσώνας-Κερατσινίου Α.Κλαουράκης, ο Πρόεδρος της Κρητικής Εστίας Μ. Σαλβαράκης και ο Πρόεδρος της Παγκρητίου Ένωσης Γ.Μαριδάκης. Παρών ήταν επίσης και ο γνωστός τραγουδοποιός και καλλιτέχνης Μάνος Πυροβολάκης.

 Μεγάλη επιτυχία είχε η λαχειοφόρος χάρη στις πολλές και καλές προσφορές των χορηγών μας αλλά και τη βοήθεια του Δ.Σ. Κ.Παϊτέρη. Το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι το ξημέρωμα, αφού η νεολαία κατάφερε να παρασύρει στους δικούς της ρυθμούς και τους υπόλοιπους γκριζομάλληδες «νέους» και να καταγράψουν όλοι μαζί μια ακόμη επιτυχημένη εκδήλωση στην ιστορία της Ένωσης Κρητών Αγίας Βαρβάρας.

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 6 επισκέπτες και κανένα μέλος

Thursday the 27th. Design: Hostgator Coupon. Αυγουστίδης Διονύσης - Πρεντάκης Παντελής
Copyright 2012

©