30/01/2011 - Κοπή Βασιλόπιτας 2011

Την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011 στις 6:00μ.μ., τα μέλη και οι φίλοι  μας προσήλθαν στην αίθουσα της ένωσής μας όπου και έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και ανταλλάξαμε ευχές για την καινούργια χρονιά.

Η προσέλευση ήταν μεγάλη και η αίθουσα γέμισε με κόσμο. Όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν εκτός από την πίτα και κάποιες νοστιμιές που ετοίμασαν τα μέλη μας, αλλά και πολύ ρακί χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση. Η βραδιά εξελίχθηκε γρήγορα σε μια ακόμη ευκαιρία για διασκέδαση που προσέφεραν οι μουσικοί: Μανώλης Μπενέτος (λύρα-τραγούδι), Μανούσος Πλυμάκης (λαούτο-τραγούδι) και Αλέξανδρος Σταματούλης (λαούτο-τραγούδι) αλλά και αρκετοί στη συνέχεια μαθητές του συλλόγου μας που έχουν δάσκαλο μουσικής τον  κ. Γιάννη Πλυμάκη. Χόρεψαν συγκροτήματα από τα χορευτικά τμήματα μας με επικεφαλής τον χοροδιδάσκαλο του συλλόγου μας κ. Ανδρέα Μαριανάκη.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν:

  • ο Δήμαρχος της Πόλης μας Γιώργος Καπλάνης,
  • ο Βουλευτής Β’ Αθήνας και πρώην Δήμαρχος της Πόλης μας Λάμπρος Μίχος,
  • οι εκπρόσωποι της Υφ. Αγροτικής Ανάπτυξης Μιλένας Αποστολάκη,
  • η Αντιδήμαρχος Αλεξάνδρα Φέγγη,
  • το μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου της Πόλης μας Σπύρος Μίχος,
  • το μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αιγάλεω Ηλίας Ματούδης,
  • ο εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρητικών Σωματείων Βασίλης Κολυδάκης
  • ο πρώην Πρόεδρος της Παγκρητίου Ένωσης Κώστας Ξυλούρης ,
  • και όλοι οι συμπατριώτες και οι συμπατριώτισες μας, οι φίλοι και οι φίλες του συλλόγου μας.

Μηνύματα με ευχές μας απέστειλαν επίσης οι συμπατριώτες μας Βουλευτές Β' Αθήνας Μίμης Ανδρουλάκης και Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η τέλεση του αγιασμού και η κοπή των πρώτων κοματιών της πίτας έγινε απο τον Πατέρα Ιωάννη, εφημέριο του Ιερού Ναού Προφήτη Ηλία.

Κατά την εξέλιξη της βραδιάς έγινε κλήρωση για το φλουρί της πίτας που ήταν ένα πολύ όμορφο δακτυλίδι από λευκόχρυσο, προσφορά των κοσμηματοπωλείων του Μανώλη Αναστασιάδη, τον οποίο ευχαριστούμε πολύ. Επίσης, ακολούθησε λαχειοφόρος αγορά με δώρα που προσέφερε ο Τάσος Παπαδάκης, ο Δημήτρης Παπαδάκης αλλά και ο σύλλογος. 

Ως Δ.Σ. αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όλους όσοι βοήθησαν στην επιτυχία της βραδιάς αλλά και όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Είναι ο λόγος για να συνεχίσουμε...

 

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 6 επισκέπτες και κανένα μέλος

Friday the 26th. Design: Hostgator Coupon. Αυγουστίδης Διονύσης - Πρεντάκης Παντελής
Copyright 2012

©